Unna dig själv en roligare fritid! Besök den svenska nätbutiken Spelexperten.com

Unna dig själv en roligare fritid! Besök den svenska nätbutiken Spelexperten.com. Hos Spelexperten.com hittar du över tusen olika typer av spel, som sätter guldkant på tillvaron.

Spelexperten.com erbjuder allt från olika typer av sällskapsspel till utomhusspel, som badminton och kubb. Dessutom är priserna fördelaktiga. För frakten så betalar du endast 49 kronor, oavsett vad det är för spel som du beställer. Bland toppspelen finns Spelet RiskBohnanza speletticket to ride europa och settlers from catan

Att handla hos Spelexperten.com är alltid tryggt. Några av de säkra betalningslösningar som du kan välja mellan är direktbetalning, kortbetalning och faktura. Skulle du ha köpt fel spel så har du ångerrätt i 14 dagar. Leveranstiden ligger på 1-2 dagar.

Även om Spelexperten.com är en nätbutik som är överfull med produkter är det lätt att navigera sig omkring på sajten. Du kan söka på en specifik titel i sökrutan längst upp till vänster på startsida. För att botanisera bland spel, utifrån kategori, kan du klicka dig fram i vänsterspalt på sajten.

För att genomföra ett köp behöver du endast klicka på ikonen ”Köp” bredvid den aktuella varan. Ditt spel hamnar nu i varukorgen. Du kan du välja att fortsätta handla eller gå till utcheckningen.

När du besöker Spelexperten.com så ska du inte glömma att kika in under fliken ”Erbjudanden”. Här hittar du många olika spel till kraftigt rabatterade priser. Behöver du komma i kontakt med Spelexperten.com? Telefonnumret är 026-18 24 27 och kundsupporten har öppet vardagar 09-16. Vidare kan du även mejla på adressen info@spelexperten.com. Lycka till med din shopping, och ha det så kul med spelandet!

Comments are closed.