ServiceFinder hjälper konsumenter att hitta rätt tjänsteföretag

ServiceFinder hjälper konsumenter att hitta rätt tjänsteföretag. Numera behöver du inte spendera timmar på att jämföra olika firmor och deras villkor. Med ServiceFinders hjälp blir allt mycket mer effektivt. Skicka bara in en intresseförfrågan så tar ServiceFinder fram offerter åt dig. Att använda

ServiceFinder kostar inget och innebär inga förpliktelser att köpa något.
När du använder dig av ServiceFinder kan du utnyttja över 50 000 kundomdömen för att göra rätt val. När du skickat in en förfrågan till

ServiceFinder får du upp till fem offerter – vanligen inom 24 timmar – att ta ställning till. Gå noggrant tillväga när du väljer tjänsteföretag. Med ServiceFinders hjälp får du en bättre överblick över de tillgängliga alternativen på marknaden.

ServiceFinder började med tre unga entreprenörer och en plan. Verksamheten inleddes under 2006 med knappa resurser, men expanderade snabbt. Tills dags dato har omkring 200 000 konsumenter kunnat dra nytta av ServiceFinder. Tusentals företag har samtidigt breddat sin kundkrets.

2011 listade Veckans Affärer ServiceFinder som nummer fem av 101 supertalanger. Idag är ServiceFinder en del av Schibsted Media Group. Här finns även Svenska dagbladet, Aftonbladet, Blocket.se och Prisjakt.

Enkelheten är förmodligen en viktig anledning till ServiceFinders snabba framgång. Det har länge behövts en tjänst som för samman konsumenter och företag. ServiceFinder erbjuder den tjänsten – och man gör det dessutom utan kostnad för konsumenten.

På bara några få år har ServiceFinder gått från affärsidé till att bli en ledande förmedlare av tjänster. Och ServiceFinder är ett företag som ständigt arbetar för att förbättra sina tjänster.

Comments are closed.