Mötesbokningar inom fem huvudsakliga områden

Bisfront arbetar med mötesbokningar inom fem huvudsakliga områden: Media, IT, Finance, HR och Consulting. Det här är alla branscher med en enorm konkurrens och det räcker inte med att erbjuda en bra produkt. För att företag ska må bra och utvecklas måste det synas ordentligt och ständigt försöka attrahera nya kunder. Det är inte alltid det enklaste. Varför inte ta in extern expertis? Bisfront har flera års erfarenhet av nykundsbearbetning och kvalificerad mötesbokning. Gå in på www.bifront.se och läs mer om vad Bisfront kan göra för dig.

Sedan starten 2006 har Bisfront arbetat med en mängd uppdragsgivare, bland annat Visma, en ledande leverantör av programvara i Norden; ÅF, ett ledande konsultföretag inom industriella processer; Grant Thornton, ett ledande revisions- och konsultföretag; lastbilstillverkaren Scania; Fujitsu och Hogia, ett ledande företag inom ekonomisystem. Bisfront har den expertis och erfarenhet som krävs för att skapa bättre visbilitet och etablera nya kundkontakter. Vänd dig till Bisfront när du behöver hjälp. Du hittar oss på http://www.bisfront.se/.

Bisfront arbetar nära sina uppdragsgivare i en integrerad arbetsprocess. Under åren har Bisfront utvecklat en effektiv och adaptiv strategi för nykundsbearbetning. Alla företag fungerar inte på samma sätt och – för att väcka intresse – krävs att man vänder sig till rätt personer och paketerar sin produkt på rätt sätt. Bisfront hjälper ditt företag att göra det. Till sin hjälp har Bisfront under åren byggt upp en unik databas med kontaktinformation till viktiga beslutsfattare inom svenskt näringsliv. Vill du veta mer om Bisfront och hur vi arbetar? Skriv då till info@bisfront.se eller ring 08-660 17 70 (till kontoret i Stockholm), 031-352 51 00 (Göteborg) och 040-607 43 00 (Malmö).  Läs mer om Telemarketing i Stockholm här

Comments are closed.