lån för att kunna köpa ny bil

Många svenskar tar idag lån för att kunna köpa ny bil. Ett flertal kreditgivare erbjuder också speciella lån för köp av fordon. Räntan är vanligtvis lägre än för till exempel bolån och kontantinsatsen ofta obetydande. En väl förberedd och påläst låntagare kan tjäna mycket pengar. Nu behöver du dok inte längre själv läsa på om all villkor och räntor. Vi på Norrbanken har tagit fram en tjänst som snabbt och enkelt hittar det bästa billånet för dig.

För att teckna bilån krävs att du är 20 år gammal och tjänar minst 120 000 kronor per är. Bilen du ämnar köpa ska vara av årsmodell 2001 eller nyare. Vidare ska du ha en fast bostad i Sverige. Om du uppfyller dessa grundläggande krav, fyll då i det enkla formulär du hittar på Norrbanken.se och skicka in. När vi mottagit din ansökan genomförs en kreditprövning.

Till skillnad från många aktörer som erbjuder lån via internet erbjuder vi på Norrbanken personlig rådgivning. Om du har några som helst frågor eller funderingar, tveka då inte att höra av dig till våra konsulter. Norrbankens erfarna medarbetare finns tillgängliga dugnet runt på telefonnummer 0770-455 903.

Norrbanken är ett fristående nätombud som hjälper låntagare att hitta det mest fördelaktiga lånet. I nuläget arbetar vi mot inte mindre än 17 banker. När du har skickat in din ansökan jämför vi deras erbjudanden för att se vilket som passar dig och din familj bäst. Idag kan du teckna lån via Norrbanken som löper mellan 1 och 12 år.

Vad väntar du på? Besök oss på Norrbanken på www.norrbanken.se idag!

Comments are closed.