Läckra Kendamas från Krom hos Spelexperten

Läckra Kendamas från Krom hos Spelexperten

Kendama – spelet som tagit sig hit hela vägen från Japan – är till synes en väldigt enkel historia, men när du väl försöker spetsa bollen på staven kommer du att märka att det krävs mycket koncentration och en hel del balans för att lyckas. Och det finns tusentals olika tricks att öva på! Det är därför inte konstigt att det finns nästan lika många Kendamavarianter som spelare, så att varje individ ska kunna hitta den Kendama som passar hens expertisnivå och smak bäst.

Linjen Krom har därför tagit fram massor av olika modeller av denna leksak, alla designade för specifika smaker och preferenser. Hos Spelexperten.com kan du se över alla dessa modeller samt läsa recensioner som hjälper dig när du ska göra ditt val. Bland annat finns följande serier:

  • Krom Viking – detta är en serie som blivit särskilt designad för nordiska händer. Kendaman är lite större än den traditionella modellen, just för att underlätta balanstricks och öka spelkomforten för dig som har vikingahänder.
  • Krom Deluxe V3 – den mest tekniska Kendaman som Krom hittills tagit fram. Alla detaljer är finslipade för att ge dig största möjliga komfort och underlätta tricksen så mycket som möjligt. Trävalet för staven och taman är väl genomtänkt, för att båda elementen ska gå ihop i ett synkroniserat samspel.
  • Krom XL 3 Stripe är en extra stor modell med ett bredare skaft som underlättar balanstricksen och gör att Kendaman känns skön även i större händer. Taman är trefärgad för att hjälpa dig ha koll på hålet och på så sätt underlätta spetsandet.
  • Krom Nano är en miniversion av Kendaman på bara 5 centimeter. Detta gör den till en rejäl utmaning för dig som redan är en expert Kendama-lirare och letar efter ett nytt sätt att imponera på andra med din skicklighet. Modellen finns i valbar färg – så ta den du gillar bäst!
This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.