En balkong ökar trivseln

En balkong skapar både nytt utrymme och ökar trivseln i en fastighet. Det finns inte mycket som slår att kunna ta en kopp kaffe och blicka ut över omgivningen. Fästeb Bygg AB är ett företag som sedan mer än två årtionden specialiserat sig på att bygga balkonger, framför allt till äldre fastigheter i Stockholms innerstad. Med oss som partner får din bostadsrättsförening trygghet och stil.

Besök oss på fasteb och läs mer om vårt företag. Här kan du även hitta ett galleri med bilder från några av de tusentals balkonger vi hittills konstruerat och monterat. Klicka bara på ”Galleri” i den övre menyraden.

Du kan även kontakta Fästeb på telefonnummer 08-744 00 07 eller faxnummer 08-744 00 08. Våra kontorstider är vardagar mellan klockan 08:00 och 16:00. Du kan även kontakta oss via webformuläret som du hittar på www.fasteb.se/kontakt/. Skicka dina uppgifter så hör vi av oss. Fästeb Bygg AB erbjuder platsbesök och offert helt utan kostnad. Du har inget att förlora på att prata med oss om din plan för nya balkonger.

Att bygga balkonger är en betydande investering för en förening. Men det är också en utgift som vanligen höjer värdet på de enskilda lägenheterna. Vi på Fästeb är stolta över att kunna erbjuda ett vitt utbud av lösningar. Vi månar om att hitta det allternativ som bäst korresponderar med kundens vision och krav.

Fästeb är ett företag som står för kunnande och kompetens. Vi har idag en slimmad arbetsprocess som minimerar byggnadstiden för varje enhet. Den enskilde lägenhetsinnehavaren påverkas endast under 2-3 veckor. För kvalitet och komfort, välj Fästeb!

This entry was posted in Hus.

Comments are closed.