Det är viktigt att barn får en bra start i livet!

Det är viktigt att barn får en bra start i livet! En viktig uppgift för en förälder är att uppmuntra barnens intressen. ”Leken är nödvändig i en människas liv”, skrev redan Thomas Aquinos.

I leken finns glädjen, fantasin och kreativiteten. Hjälp dina barn att leka och ha roligt. Vänd dig till Lekexperten – vår e-handel hittar du på sidan Lekexperten.se – när du vill ha tips och inspiration om leksaker. Här hittar du ett enormt varierat sortiment av leksaker, för stora barn såväl som de allra minsta.

Brygg en kopp kaffe, sätt dig bekvämt och surfa in till Lekexperten.se. Här kan du i lugn och ro bläddra igenom utbudet och titta på actionfigurer, lekklossar, interaktiva leksaker, lego, kläder för maskerad och utklädnad, mjukisdjur, pussel och mycket annat.

Hos Lekexperten finns spännande leksaker för alla barn och alla plånböcker. Att främja lek och glädje behöver inte kosta skjortan. Lekexperten sätter alltid kunderna först. Här är leveranserna snabba. Om du beställer innan klockan 13:00 (gäller vardagar) så skickar vi varan redan samma dag.

Det normala är att leveransen tar 1-2 dagar efter mottagen beställning. Lekexperten är baserat i Gävle och levererar inte bara till hela Sverige utan även till Finland och Danmark. För beställningar till Finland och Danmark kan leveransen ta något längre tid. Läs mer om leveranser och villkor på Lekexperten.se.

Hos Lekexperten betalar du som privatperson endast 69 kronor för frakt oavsett hur mycket du beställer (för företag kostar det 99 kronor). Beställ dina leksaker och pussel hos http://www.lekexperten.se/pussel/ ! Du kommer inte att ångra dig.

Comments are closed.