ServiceFinder hjälper konsumenter att hitta rätt tjänsteföretag

ServiceFinder hjälper konsumenter att hitta rätt tjänsteföretag. Numera behöver du inte spendera timmar på att jämföra olika firmor och deras villkor. Med ServiceFinders hjälp blir allt mycket mer effektivt. Skicka bara in en intresseförfrågan så tar ServiceFinder fram offerter åt dig. Att använda

ServiceFinder kostar inget och innebär inga förpliktelser att köpa något.
När du använder dig av ServiceFinder kan du utnyttja över 50 000 kundomdömen för att göra rätt val. När du skickat in en förfrågan till

ServiceFinder får du upp till fem offerter – vanligen inom 24 timmar – att ta ställning till. Gå noggrant tillväga när du väljer tjänsteföretag. Med ServiceFinders hjälp får du en bättre överblick över de tillgängliga alternativen på marknaden.

ServiceFinder började med tre unga entreprenörer och en plan. Verksamheten inleddes under 2006 med knappa resurser, men expanderade snabbt. Tills dags dato har omkring 200 000 konsumenter kunnat dra nytta av ServiceFinder. Tusentals företag har samtidigt breddat sin kundkrets.

2011 listade Veckans Affärer ServiceFinder som nummer fem av 101 supertalanger. Idag är ServiceFinder en del av Schibsted Media Group. Här finns även Svenska dagbladet, Aftonbladet, Blocket.se och Prisjakt.

Enkelheten är förmodligen en viktig anledning till ServiceFinders snabba framgång. Det har länge behövts en tjänst som för samman konsumenter och företag. ServiceFinder erbjuder den tjänsten – och man gör det dessutom utan kostnad för konsumenten.

På bara några få år har ServiceFinder gått från affärsidé till att bli en ledande förmedlare av tjänster. Och ServiceFinder är ett företag som ständigt arbetar för att förbättra sina tjänster.

Posted in Uncategorized

En webbmaster som kan lyfta din hemsida

En webbmaster som kan lyfta din hemsida

Om du har en hemsida som behöver mer än vad du själv kan bidra när det gäller planering, information(och allt annat som är inbyggt i en välfungerande hemsida) behöver du en webbmaster. En webbmaster ser till att din hemsida fungerar och hålls uppdaterad med ny information så att den alltid är aktuell och att innehållet är korrekt. Det är så klart extra viktigt om din hemsida gäller en bransch där väl uppdaterad information är absolut nödvändigt. Och i dagsläget är det i stort sett alla branscher  På ServiceFinder.se kan du anlita en webbmaster till din hemsida så att allt fungerar bra, och fortsätter att fungera bra även om din hemsida ökar i omfång eller antalet användare.

 

Hitta rätt person till arbetet

Genom att söka på ServiceFinder kan du se flera olika yrkesprofiler samlade på en plats och du kan anställa dem direkt, du behöver inte leta dig fram bland diverse hemsidor för att hitta det du söker. Alla som registrerar sig och annonserar sina tjänster på ServiceFinder väntas möta ett flertal olika kriterier som finns på plats så att du kan anställa en webbmaster och förlita dig på att han eller hon tar sitt arbete på allvar. På så vis behöver du inte oroa dig för oseriösa svar på jobberbjudanden – de som är på ServiceFinder är proffs som levererar bra arbete och tar sitt jobb på största allvar.

 

En enkel hemsida att använda

Det är inte bara lätt att hitta personer som passar det arbete du vill få avklarat, det är dessutom hur lätt som helst att ta kontakt genom ServiceFinder. Du fyller bara i ett enkelt formulär, och tar kontakt med den webbmaster du vill intervjua. När du skickar ditt meddelande är det bra att ge så mycket information som möjligt så att personen du anställer vet vad arbetet innebär. När personen du kontaktat sen återkommer med sitt offert för arbetet kan du då jämföra de olika erbjudanden du fått, eller förhandla pris med den webbmaster du tror passar jobbet bäst. Så enkelt är det att anlita en webbmaster på ServiceFinder.

 

Posted in Uncategorized