Hur mycket tid lägger du varje vecka på städning?

Hur mycket tid lägger du varje vecka på städning, tvätt och andra vardagssysslor? Vore det en skönt om du kunde ägna den tiden åt roligare saker? Gör vad så många andra hushåll gjort under de senaste åren: hyr in hushållsnära tjänster. Tack vare RUT-avdraget blir det inte speciellt dyrt.

Rent Hemma är baserat i Stockholm och erbjuder förutom städning i stockholm även tvättning, strykning och fönsterputsning. Företaget har i skrivande stund servat över 100 hushåll och kundkretsen fortsätter stadigt att växa. Mer om Rent Hemma hittar du på hemsidan, Renthemma.se, samt på Facebook, www.facebook/renthemma.

Rent Hemma tar uppdrag i hel Storstockholm (det vill säga de områden som nås via kollektivtrafik). Under många i branschen har man byggt upp ett grundmurat rykte. Om du vill veta mer om Rent Hemma och de tjänster som företaget erbjuder så är du alltid välkommen att höra av dig.

Telefonnumret är 08-210 509 10. Om du föredrar email så är adressen info@renthemma.se (alternativt kan du skicka ett meddelande via webbformuläret som du hittar på hemsidan).

Hos Rent Hemma kan du välja mellan olika städpaket. Hur stort är egentligen ditt behov av städhjälp? Du kan välja mellan: städning varje vecka, städning varannan vecka, städning var fjärde vecka samt storstädning.

En provstädning kostar endast 99 kronor i timmen. Du bokar den enkelt direkt i webbformuläret som du hittar på renthemma Fyll i önskat datum och dina kontaktuppgifter. Rent Hemma bekräftar bokningen så snabbt som möjligt. Som kund sköta du det mesta via nätet (exempelvis avbokningar, ombokningar och uppsägning av abonnemang).