Under vinterhalvåret år det många som känner sig extra trötta och hängiga.

Under vinterhalvåret år det många som känner sig extra trötta och hängiga. Bristen på solljus är ofta en bidragande faktor, men är sällan hela förklaringen. Din kosthållning spelar också in. Förmodligen få du inte i dig tillräckligt av de ämnen kroppen behöver för att den ska fungera på ett bra sätt. Ett sätt att motverka brister i kosten är att vara extra noga med hur man komponerar sina måltider. Få av oss har dock tillräckligt med tid för att stå och en balanserad och näringsriktig mat varje dag. Tack vare kosttillskott kan du numera enkelt och smidigt se till att du får i dig allt du behöver varje dag. I e-butiken http://www.painon-hallinta.com hittar du ett omfattande sortiment av hälsoprodukter.

Rätt kombination av näringsämnen gör att du få mer kraft och energi. Kroppens celler byts kontinuerligt ut eller byggs om. Osund mat, rökning, för mycket alkohol och för lite vila ökar slitaget. En korrekt kosthållning däremot underlättar reparationsprocessen. Cell-U-Loss, som innehåller C-vitamin, kalcium, kalium, järn och örtextrakt, främjar ämnesomsättningen, stärker det naturliga immunförsvaret samt skyddar cellerna från skadlig oxidering. Järn är en viktig komponent vid bildandet av röda blodkroppar och bidrar på så sätt till att dämpa trötthetssymptom. Kalium och kalcium är viktiga för musklernas uppbyggnad och kalcium stärker dessutom både benstomme och tänder. Hos www.ner-i-vikt.se  kan du köpa Cell-U-Loss i paket om 90 tabletter.

Vi levererar beställda varor via Posten MyPack. Leveranstiden är vanligen 1-2 dagar och du har alltid 14 dagars ångerrätt. Det fall återbetalning är aktuell sker den normalt inom 10 dagar efter mottagen retur. Handla enkelt och tryggt hos bra-vekt.no !

Håll värmen med din vinterjacka

Vintern är på väg och butikerna har dekorerat skyltfönstren med vinterkläder. Ett av de mest köpta vinterplaggen vid den här tiden på året är varma jackor. Vinterjackor ger dig det bästa skyddet mot extrem kyla och är mycket viktiga i länder som Sverige, där vi ibland kan uppleva många minusgrader. Det finns ett brett utbud av jackor att välja bland, för att hitta rätt jacka som passar just din stil.

Välj en jacka som du kan använda vid dina normala dagliga aktiviteter och som skyddar dig mot stark kyla. Din vinterjacka bör även kunna fungera vid sporter som t.ex. skidåkning och vandring.

Det finns idag flera märken som erbjuder snygga jackor av god kvalitet. Canada Goose är ett av de mest populära. Detta kända varumärke använder sig av olika material som ull, kashmir, polyester och dunfjädrar för att ge ultimat skydd vid kallt väder. Fodret i deras jackor är väl isolerat för att kunna hålla värmen.

Numera behöver du inte lämna huset för att hitta en bra vinterjacka. Internet gör shoppingen enklare. Canada Goose har en utmärkt online-butik där du kan välja bland ett stort antal vinterjackor.

http://www.canadagoosejacka.se  finns mer att läsa!

Vad vi äter har en enorm betydelse både för vårt allmänna välmående

Vad vi äter har en enorm betydelse både för vårt allmänna välmående och för vår förmåga att prestera, fysiskt såväl som intellektuellt. Tyvärr äter många både fel och för mycket samtidigt som de rör sig för lite. Näringsexperter hävdar att vi generellt behöver äta mer fisk (gärna tre gånger i veckan), mer frukt och grönsaker (runt ett halvt kilo per dag) och mer fullkornsprodukter (av gryn, flingor, bröd, pasta och ris). Samtidigt bör vi dra ner på snabba kolhydrater, salt och mättade fetter. De senaste årtiondena har andelen överviktiga och feta ökat i flera delar av världen. Övervikt är idag ett allvarligt folkhälsoproblem. Herbalife varnade tidigt för de hälsorisker som skapas av en ensidig och obalanserad kost. I mer än trettio år har Herbalife arbetat för att hjälpa människor med viktproblematik. Idag är företaget en globalt ledande producent av viktminskningspreparat och miljontals människor har redan dragit nytta av dessa. Om du behöver gå ner i vikt, varför inte ta en närmare titt på Herbalifes metod. Mer om Herbalife hittar du på www.herba-minceur.fr. Vår e-butik är en oberoende återförsäljare av Herbalifes måltidsersättningar, kosttillskott, special designade viktminskningspaket och andra hälsoprodukter.

Genom att byta en eller två måltider per dag mot en Herbalife Formula 1 proteindrink kan du snabbt få bättre kontroll över din vikt. Formula 1 är baserad på prima mjölk- och sojaprotein och innehåller endast 217 kcal. För dig som har problem med gluten, laktos eller soja finns alternativet Formula 1 Free From, en måltidsersättning som bygger på ärtprotein. För högkvalitativa hälsopreparat, handla alltid hos herbalife products UK eller på good-weight-loss i UK.